Ons verhaal

Wij zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende resultaten en het creëren van een geweldige ervaring voor onze klanten.

Even in het kort,

Van kleins af aan wou ik kapster worden, hiervoor heb ik dan ook deze opleiding gekozen in school. Na men school heb ik er niet direct iets mee gedaan. Een paar jaar verder ben ik eindelijk begonnen met een bijberoep als kapster (wat ik ondertussen beëindigd heb). Al gauw was er veel interesse om nagelstyliste te worden en alles wat met schoonheid  te maken heeft. Ik wil de mensen dan ook een ruime keuze geven in men eigen zaakje, daarom heb ik dan ook beslist om te starten met men opleiding nagelstyliste in Syntra West Kortrijk. Door de opleiding heen heb ik echt al heel veel geleerd maar wil me er echt wel nog verder in verdiepen, dit door me telkens bij te scholen en er ook zo nog beter in worden. De liefde voor nagels is echt wel groot geworden doorheen men opleiding. Het is eigenlijk mijn hobby geworden waar ik mijn werk van maak en met heel veel liefde en passie uitoefen. 

Wij streven ernaar een omgeving te creëren waarin cliënten zich op hun gemak voelen.

Over mezelf

Sarah

Mijn naam is Sarah Santens, ik ben 28 jaar en woonachtig te Kuurne,

dit is ook waar men zaak gevestigd is.

Ik zit sinds 2019 in het vak als nagelstyliste.

Ik volgde reeds de opleiding voor kunstnagelstyliste (oa. manicure, gelish, gel en acryl), wimperlifting en henna brows.

Er volgen nog allerhande opleidingen, hieromtrent volgt later meer.